dimarts, 20 de novembre del 2012

PANELLETS SOLIDARIS I DIA DE LA VAGA


AGRAÏMENT PELS PANELLETS SOLIDARIS

El dia que vam celebrar la castanyada a l'escola, dimecres 31 d'octubre, com ja sabeu, els alumnes de primer i segon de primària van fer panellets amb l’ajut dels alumnes de sisè A i B. Vam fer safates amb els panellets de coco, ametlla i de xocolata. Un parell de safates amb panellets els vam compartir amb un centre d'acollida d'immigrants anomenat “CONVIVIM”.

Dies després de fer-les arribar, des del centre ens van enviar dues pancartes amb fotografies i agraïments en diferents llengües per part dels immigrants. Ens va fer molta il·lusió rebre-les.

Aquí us les posem fotografiades, però sapigueu que estan penjades a les classes de cicle inicial.
 
 

EL DIA DE LA VAGA (14-N)

El dia 14 de novembre a prop de l’escola va haver-hi un incendi: els piquets de la vaga van cremar dos contenidors del carrer (vorera del costat del pati). Van passar per davant l’escola amb una pancarta i xiulant molt fort.

Hi havia un cotxe aparcat al costat dels contenidors que va resultar ser d'una professora de l'escola. La van avisar per a què l'aparqués en un altre lloc ja que podia cremar-se.

La imatge mostra com van quedar els contenidors després de l'incident. Nosaltres creiem que aquesta no és una actitud gaire cívica per molta raó que tinguessin els manifestants.



Reporters: Cristina Bargueño, Arnau Jorge, Maria Terrones, Paula Abella i Ivan Fernández.

Grup Arrels 3. 6è de primària B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada