dimarts, 20 de novembre del 2012

UN ESQUINÇ A L'AULA I LES FOTOS MINERVA

UN ESQUINÇ A L'AULA

El dilluns 5 de novembre una nena de 6è de primària A, l’Alba, va venir a l'escola amb el peu embenat a causa d'un esquinç. Ella va anar a la mútua on li van fer el diagnòstic de la lesió. També li van dir que li traurien l’embenat al cap d'una setmana. L’hem entrevistat i ens ha explicat que l'esquinç se'l va fer ballant a casa quan va girar a l’aire i va caure al terra amb tanta mala sort que es va lesionar. Esperem que es millori ben aviat.


LES FOTOGRAFIES MINERVA

L’empresa Minerva dimecres, 7 i dijous, 8 de novembre ens va fer les fotografies a tots els cursos de l’escola. Com cada any, el dia que ens tocava fer la fotografia ens vam posar més macos de l’habitual, o sigui, que vam anar a l’escola amb roba neta, polida i bonica per a poder quedar el més afavorits possible. La primera fotografia que ens van fer va ser la de grup i l’altra, la individual. Ens les van fer a la biblioteca de l’escola. La de grup sempre ens la fan de tota la classe acompanyats del tutor.









Seqüència de com ens van fer les fotografies de grup-classe.



L’equip de reporters que hem redactat aquesta notícia hem preguntat a la Montserrat Fuses, directora pedagògica del col·legi, al tutor de 6è B, Juan Enrique Mingol i la nostra tutora la Roser Roca que en  pensaven de les fotografies Minerva. Ells opinen que són molt maques i un record interessant de cara a anys posteriors. De ben segur que ho poden ser aquest curs  perquè per a nosaltres serà l’últim curs de la primària.

Seqüència de com ens van fer les fotografies individuals.


Reporters: Clàudia Boyé, Marina Broceño, Ignasi Arenales, Alba Gómez i Daniel Valls.
Grup Arrels 3. 6è de primària A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada