dilluns, 5 de novembre del 2012

ENTREVISTA ALS TUTORS

L'equip de reporters de sisè d'aquesta setmana hem pensat de fer una entrevista als tutors que tenim enguany a 6è A i B ; és el segon curs que som amb ells. 
En primer lloc, entrevistarem a la tutora de 6è de primària A i, després, al tutor de 6è de primària B.

6è de primària A
  
Roser Roca Queralt és la tutora de 6è A.
Va néixer un 7 d'octubre a Barcelona.
Ja fa cinc cursos que treballa a l’escola Arrels, però en fa vint-i-vuit a l’ensenyament com a mestra i professora.
Quan va venir a la nostra escola va venir a fer de mestra de P-5. Més tard, va ser tutora de 3r de primària, professora de 4t de primària, tutora de 5è de primària i, ara, de 6è de primària.
Ella imparteix la Llengua Catalana, Coneixement del Medi, Religió, Educació per a la Ciutadania i una complementària que es diu "Amb ulls a Europa".
A ella li agraden totes les  assignatures que fa però les que més són: Llengua Catalana, Coneixement del Medi i la complementària d'Europa.
La Roser no és antiga alumna de l'escola, però li hagués agradat haver-ho sigut. 
La cosa més estranya que li ha passat a ella a l'escola és el fet que uns alumnes li prenguessin el seu telèfon mòbil tot un cap de setmana. 
A part de ser tutora, és responsable de la Biblioteca de l'escola. 
Va conèixer l’escola gràcies a una persona que pertany a la Institució Teresiana i que treballa a l’Escolania de Montserrat. 
Una de les moltes anècdotes que li han passat als seus anys d'ensenyament ha estat que, fent classe a 4t d'ESO, a Socials estaven estudiant la figura del rei d'Anglaterra: Enric VIII. Ella estava explicant que aquest rei es va casar amb diverses dones. Una d'elles es deia Anna Bolena. Al dia següent, quan va preguntar la lliçó, un alumne va respondre que la segona dona del rei era "Ana Botella" quan havia d'haver dit "Anna Bolena" (Ana Botella és l’esposa de José Maria Aznar, polític espanyol actual).

6è de primària B


Juan Enrique Mingol Navarro és el tutor de 6è B.
Ell va néixer el 9 de novembre a Castelló de la Plana (País Valencià).
Porta 12 anys treballant a l’escola i 5 més a l’ensenyament. Ha sigut professor de 5è i 6è de primària.
Ell imparteix classes de Llengua castellana, Matemàtiques, Coneixement del Medi, Religió i Educació per a la Ciutadania.
A ell, personalment, l'assignatura que més li agrada són les Matemàtiques.
Ell no és antic alumne de l'escola Arrels. 
La cosa més estranya que ha viscut a l'escola ha estat el que li va succeir a una nena de 1r de primària fent educació física: es va quedar paraplègica. Ara fa 2n de primària i ha d'anar amb cadira de rodes.
A part de ser tutor, és  l’encarregat de l’Agenda 21 (papereres de reciclatge). 
Va conèixer l’escola gràcies a una amiga que li va  recomanar. Una anècdota que li ha passat als seus anys a l'ensenyament és que, al 2008 quan ell estava a l'escola treballant va nevar moltíssim.

Reporters: Miquel Casadó, Nadine Keïta, Paula Lozano, Àlex David Vásquez  i  Cristina Echegoyen.
Grup Arrels 2. 6è de primària A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada