dilluns, 11 de març del 2013

UNA SETMANA MOLT COMPLERTA


El dilluns, 25 de febrer van posar les vacunes als nens de sisè de primària que no havíem passat la varicel·la. Nosaltres estàvem molt nerviosos perquè pensàvem que ens les posarien a tots els alumnes de la classe. A la majoria dels nens que els van vacunar, com ja tenien experiència, no els va fer mal.

El dimecres, 28 de febrer, vam anar d'excursió a la regidoria de Sant Andreu del Palomar. Quan vam entrar a la sala tots ens vam asseure. 


 
Tres companys de la nostra classe (la Lucia, la Paula, i l’Alejandro) i tres companys més de l’altra (el Pau, la Silvia i el Gerard) es van asseure en  un podi que presidia la sala (la sala de plens de la Regidoria de Sant Andreu).


La classe de 6è B van parlar sobre la necessitat d'invertir 10.000 € en la gent gran organitzant activitats, tallers, etc per poder distreure's. La nostra classe, 6è A, vam parlar sobre la manca d'higiene del districte i la necessitat d'invertir diners en promocionar la utilització d'objectes de segona mà, multar la gent que no tingui cura de la neteja del barri, etc.

El diumenge, 3 de març va ser la XXXII de l’escola Arrels. 
En la categoria de nois 
van guanyar:

1 Pau Ruiz
2 Àlex López

3 Pau Garriga

De la categoria de noies van guanyar :

1 Eulàlia Toda

2 Cristina Bargueño

3 Sandra Juan


A la cursa van fer una passejada solidària per recaptar fons per construir  un ascensor a l’escola. Van participar més de 300 persones.

Hi havia molt ambient i va ser un dia molt radiant i especial.

Els alumnes de 4t de l'ESO van fer pastissets, magdalenes, cafè, llaminadures... 


REPORTERS: Maria Plana, Àlex Vellosillo, Àlex David Vásquez, Laura Ruiz i Daniel Valls.
Grup Arrels 5. 6è de primària A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada