dimarts, 5 de març del 2013

ESCOLA OBERTA

El nostre equip de reporters també vol recordar el dissabte 16 de febrer. A l'escola vam celebrar la jornada de portes obertes. Nosaltres l'anomenem: ESCOLA OBERTA. Aquest dia els pares i mares que volen venir a veure l'escola, poden fer-ho amb altres familiars, si volen. També poden venir altres famílies que no són de l'escola però hi pensen portar els seus fills o exalumnes....

Algunes de les activitats que s'hi van fer van ser:

TEATRE
Els nens i nenes de 6è A i 6è B van preparar una obra de teatre titulada ‘Desitjos’. En un dels articles d'aquest blog de català en podeu llegir el text. La vam representar a l’aula 2.7, la classe de 6è B. El públic es va emocionar molt i va plorar perquè era molt bonica. Els directors eren la Bàrbara i el Xavier Rubio.



DECORACIONS
El tema de la decoració de l'escola era lligat amb el lema d'aquest any: "Fem xarxa i naveguem junts". Per això, el motiu de la decoració era sobre el mar... La planta més baixa de l’escola, la de P-3, s'ha decorat amb el fons marí com a mural i a mida que vas pujant de planta de l'escola, el nivell del mar que si representa també va pujant d'alçària fins arribar a la costa (fora de l'aigua del mar) com veiem a la foto (últim pis de dalt de tot de l'escola).

BOTIGUETES
Els nois de 4t de l'ESO  van preparar uns dolços que venien. La recaptació serà per pagar-se el viatge de final de curs. Oferien galetes, cafè , magdalenes, cacaolat , llet, pa de pessic… etc.






CANT CORAL
A l’aula 0.2 van cantar els nens i nenes del cicle inicial, de 1r i 2n, i a la biblioteca els nens i nenes de 3r i 4rt.


ELS NOSTRES TREBALLS
A l’aula 2.5 era on estaven exposats els nostres treballs de curs. Allà hi havia la vaca, les cambes, els vitralls i el pessebre que vam fer a plàstica i a tallers. A l'aula també hi havia tres ordinadors. 
Al primer s'hi podia veure els videos dels experiments que vam fer de coneixement del medi. Al segon, el blog de ‘’Moments de neu’’ (esquiada de 6è a Vallter 2000). I al tercer, el blog de català “Calaix de Sastre”.

Reporters: Paula Lozano, Paula Pie, Santiago Ortiz, Olga Lázaro i Àlex López.
Grup Arrels 4. 6è de primària A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada